April 18, 2020

Christian Heebøll-Nielsen: I nogle tilfælde har myndighederne spredt disinformation

Christian Heebøll-Nielsen er farmaceut, analytiker af medicinalindustrien samt sundhedssektoren og har i en årrække beskæftiget sig indgående med bekæmpelse af disinformation og fake news. Og så følger han udviklingen i både coronavirussens udbredelse og myndighedernes kamp mod den både nationalt og globalt.

I dag er han igennem på en digital forbindelse for at give et overblik over, hvad vi ved - og ikke ved - om virussen. For hvor stor en dødelighed har den egentlig? Hvad med det meget omtalte mørketal? Er det muligt at teste sig ud af epidemien? Hvad med ny forskning? Er Danmark gået væk fra flokimminitetsstrategien - ja, hvad er den danske strategi egentlig. Og vil genåbningen af landet vise sig ansvarlig, eller risikerer vi på ny at måtte lukke ned?

Og hvorfor mener Heebøll-Nielsen, at danske myndigheder reelt har praktiseret disinformation overfor befolkningen i visse tilfælde?

Får svar på det og meget mere i dagens udsendelse.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

 

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App