April 16, 2020

Intensivlæge: Vi har set en del helt raske unge, som får svært lungesvigt

Dagens gæst, Søren Mehl Knudsen, er speciallæge i intensiv medicin på Hvidovre Hospital, hvor han arbejder med de hårdest ramte coronapatienter på hospitalets intensivafdeling. Hvordan adskiller covidramte sig fra andre intensivpatienter, hvad er konsekvensen, hvis en intensivafdeling bliver overbelastet, hvordan får pårørende mulighed for at tage afsked med døende coronapatienter, hvad er dødeligheden blandt intensivpatienter, minder sygdommen om influenza, er der noget nyt om eksperimentelle behandlinger - og hvad med værnemidlerne i sundhedsvæsnet, er der nok af dem?

Alt det redegør Søren Mehl Knudsen på i dagens program, hvor han også giver sin vurdering af den svenske strategi, og hvorvidt myndighederne indledningsvist fejlbedømte sygdommen. 

Og hvorfor er han er i studiet hos Mikkel Andersson, hvor der hverken holdes to meters afstand eller optages udenfor? Det er der en god forklaring på.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

 

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App