April 4, 2020

Lars Seier Christensen: For tidlig genåbning redder hverken økonomi eller liv

Mange borgerlige meningsdannere, redaktører og politikere har slået til lyd for, at det af hensyn til økonomien er nødvendigt at genåbne Danmark i et tempo, der kun kan gå for langsomt. Men tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen er skeptisk overfor den tilgang, og han er i tvivl om, hvorvidt statsministerens plan om at lempe på restriktionerne efter påske - mens virussen formodes stadig at være på sit højdepunkt - er fornuftig.

Lars Seier har også en dyb indsigt i den globale økonomi. Han er, foruden tidligere bankstifter og direktør, investor i et utal af virksomheder inklusive flere sportshold, michelinrestauranter og danmarks nationalstadion, Parken.

Så hvor alvorlig er krisen, vi står midt i, sammenlignet med tidligere kriser, hvilke konsekvenser kan den få, hvor godt rustet er den danske økonomi fremadrettet, hvad mener han det er fornuftigt at investere i for indeværende, og hvem bliver de globale vindere og tabere i det, som Lars Seier kalder den største krise, han nogensinde har oplevet?

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld meget værdsætte din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App