April 6, 2020

Lars Trier Mogensen: I Danmark er der en massiv trang mod det totalitære

“Statsministeren spiller hasard med folkestyret” og “Coronakrisen har udløst en militarisering af dansk politik”.  Det mener redaktør for nyhedsbrevet #dkpol og kommentator på Altinget og Information, Lars Trier Mogensen, om regeringens håndtering af coronaepidemien. 

Men er vores demokrati virkelig under et så massiv pres, hvor overhængende er truslen mod vores grundlæggende rettigheder, kunne regeringen egentlig have handlet anderledes i en tid, hvor næsten alle i Europa begrænsede forsamlingsfrihed - og er Mikkel Andersson i virkeligheden en statselskende konservativ? Det vender vi sidst i programmet. 

Først redegør Lars Trier for, hvorfor han mener Venstre skal have ny formand før de kan vinde et valg, hvorfor Statsministerens nye departementschef sandsynligvis har en stor del af æren for Frederiksens succesfulde håndtering af både krisen og oppositionen, og hvorfor det såmænd nok skal blive Arnes tur, mens det måske er mere tvivlsomt med klimaet.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld meget værdsætte din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App