April 14, 2020

Rasmus Jarlov: Det kan godt virke som om, at børnene nu skal smittes, selvom ingen siger det højt

Folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, Rasmus Jarlov, har svært ved at forstå det han kalder “gudedyrkelsen” af danske sundhedsmyndigheder, som ifølge ham har begået en lang række fejl. Selvom han mener, at regeringen har handlet klogt i forhold til nedlukningen, har han svært ved  at forstå, hvad regeringens strategi - hvis der findes en sådan - går ud på, når det kommer til genåbningen. Jarlov er også en af få oppositionspolitikere, der har forholdt sig til, at den danske tilgang til coronabekæmpelse på afgørende punkter ser ud til at afvige fra en række af de lande som har gjort det bedst i forhold til at holde coronasmitten nede via smittesporing, ansigtsmasker og individuel karantæne. og fra nabolande, der satser på at reducere smitten i stedet for - som Danmark - at forøge den.

Derfor mener Jarlov, at Danmark, på hans egen rangliste over coronahåndtering, kun er at finde blandt de mellemgode lande, som ifølge ham godt nok “har handlet, men ikke handlet særligt klogt”. 

Hvordan kan det være, og hvad mener han, der kunne være gjort bedre - og hvad kan gøres bedre fremadrettet?

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App