April 8, 2020

Søren Villemoes: Det er fuldstændig uklart, hvad strategien er

Søren Villemoes er en af de journalister, der har fulgt udviklingen tæt, jeg taler løbende med ham i programmet, hvor han sidst deltog for halvanden uge siden. Han undrer sig over regeringens udmeldinger om, hvad strategien er fremadrettet, og hvorfor det er en del af planen, at infektionsraten skal stige - og kan man få befolkningen med på den ide?

Og hvad med det der flokimmunitet? Er Danmark gået væk fra det som mål, eller var det bare snak - og hvad er strategien egentlig? Alt det kommer vi til at vende i dagens program, hvor Søren også fortæller om en samtale med en sydkoreansk ekspert, der har kæmpet mod både mæslinger, MERS og SARS, og som kommer fra et af de lande, der indtil videre har haft størst succes med at holde coronasmitten nede samtidig med, at samfundet er forblevet relativt åbent. 

Hvad mener han om de danske tiltag og ideen om at bekæmpe smitten via flokimmunitet?

Læs Søren Villemoes interview med leder af afdelingen for smitsomme sygdomme ved det medicinske institut på Sydkoreas Universitet i Seoul, Kim Woo Joo, i Weekendavisen.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld meget værdsætte din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App