April 24, 2020

Søren Villemoes: Jeg har lyst til at rose de danske sundhedsmyndigheder

Søren Villemoes er journalist og debatredaktør på Weekendavisen samt en af dem, der har fulgt og dækket coronaudviklingen mest intenst, og kommenterer den jævnligt i Lukket Land - senest for godt to uger siden.

Og meget er sket siden. Dengang var det mildest talt noget uklart, hvad den danske strategi egentlig gik ud på. Men er det blevet mere klart, og hvordan ser situationen ud for indeværende? Villemoes har set nærmere på en ny rapport fra Sundhedsstyrelsen, der beskriver en række tiltag, og det vender vi sidst i programmet.

Og efterhånden vælter det ind med forskningsresultater, der kan gøre os klogere på, hvor alvorlig Covid-19 egentlig er. Så hvad peger evidensen på, at dødeligheden er for indeværende - er det, som nogle synes at tro, en slem omgang influenza - eller noget markant værre? Hvad indikerer de helt nye tal fra omfattende undersøgelser i New York, der blev annonceret torsdag aften?

Hvad med situationen på den anden side af Øresund - hos svenskerne? Er de på vej mod den flokimmunitet, som så mange taler om, eller det er det et blålys? Og hvad sker der i forhold til tilbagetrukne undersøgelser og markante fejl i modelberegninger?

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App