April 2, 2020

Esben Schjørring: Mette Frederiksen har gjort coronabekæmpelsen til et socialdemokratisk projekt

Dagens gæst, Esben Schjørring, er redaktør af Altinget Magasin og medforfatter til bogen Værdikæmperne. Han mener, det kræver en forståelsesrevolution, hvis man vil erkende, hvor forandret Danmark er og bliver fremover, og at Mette Frederiksen med knusende effektivitet har formået at få coronakrisen til at handle om Socialdemokratiets kerneværdier om velfærd, solidaritet og fællesskab. 

Men hvordan er det sket, og hvorfor mener Schjørring at krisen passer perfekt ind i en globalismekritik, som Frederiksen tidligere har fremsat? Og hvordan kan det være, at Schjørring er ret overbevist om, at det nok skal blive Arnes tur, og ikke tror, at de borgerlige skal glæde sig for tidligt, hvis de forestiller sig, at velfærdsstaten står overfor en rundbarbering, når regningen for de enorme hjælpepakker skal betales. Mikkel Andersson spørger også om, hvordan et borgerligt svar på coronakrisen kunne have set ud.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld meget værdsætte din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App