April 26, 2020

Svensk-Dansk Riksdagsmedlem: Skåne har holdt økonomien i gang og samfundet mere åbent - med mindre smitte end på Sjælland

Forskellen mellem Danmark og Sverige synes større end nogensinde. Men er de det? Det spørger jeg Niels Paarup-Petersen om i dagens program. Han kender begge lande indgående. Han er nemligt født og opvokset i Vojens, i dag bosat i Malmø og medlem af det svenske parlament, Riksdagen, for Centerpartiet. 

Og selvom dødstallene desværre vokser markant hurtigere og mere på den anden side af Øresund, kan man så entydigt udlægge det som udtryk for, man at danskerne valgt en bedre strategi? Og hvorfor er situationen så forskellig i forhold til, at politikerne retter sig efter eksperternes anbefalinger? Hvilke økonomiske tiltag har man taget i Sverige for at kompensere for krisen? Og hvad med mediernes dækning - hvordan adskiller den sig fra den danske? Og hvad med forestillingen om Forbudssverige - er den endelig aflivet nu?

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller månedligt.

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App